TEDX KOÇUNIVERSITY

• KASIM 07 CUMARTESİ
  • Oditoryum
Bu yıl ikincisi düzenlenen TEDxKoçUniversity etkinliğinin teması “Anahtar” olacak. Farklı disiplinlerde çalışan, karşılaştıkları problemler karşısında yenik düşmemiş, özgür ruhlu, zihnini hep açık tutan, yaratıcı ve çözümlerinde özgün olan on konuşmacı Sevgi Gönül Kültür Merkezi sahnesinde olacak. İnsanlık olarak karşılaştığımız evrensel sorunların anahtarlara en çok ihtiyaç duyulan noktalar olduğunu düşünen TEDxKoçUniversity konuşmacıları teknoloji, eğitim, tasarım, politika, sivil toplum, eşitlik gibi konularda kilitleri nasıl fark ettiklerini ve nihayetinde anahtarları nasıl bulduklarını izleyicilerle paylaşacaklar.

Etkinlik SAK Kulübü öncülüğünde gerçekleşmektedir. Detaylı bilgi: incampus@ku.edu.tr

Biletli ve davetiyeli etkinlikler sadece Üniversite mensuplarına açıktır.