BOĞAZİÇİ CAZ KOROSU

• KASIM 08 SALI
  • SGKM
Uluslararası başarılarıyla Türkiye’yi tüm dünyada gururla temsil eden ve hem özgün bakış açısı hem de toplumsal olaylara duyarlılığı ile ülkemizde adını sık sık duyuran “Dünya Şampiyonu” koro SGKM sahnesinde! ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Fransa, İtalya, İsviçre ve Macaristan gibi ülkelerde sayısız performans sergilemiş ve toplam 20 madalya sahibi Boğaziçi Caz Korosu, şu an yaklaşık 35 kişilik kadrosuyla çalışmalarına devam ediyor. Geniş repertuvarları çağdaş müzikten caza ve çok sesli türkü düzenlemelerine kadar uzanan bu eşsiz koroyu kaçırmayın!

Sadece Koç Üniversitesi mensuplarına açıktır.

•  ÜCRETSİZ
  •  DAVETİYELİ

Ücretsiz, Davetiyeli. Davetiyeler için: eventbrite.com / Sınırlı sayıdaki davetiyeler, etkinlikten 2 gün önce siteden temin edilebilir.

Biletli ve davetiyeli etkinlikler sadece Üniversite mensuplarına açıktır.