GİBNEY DANCE, NEW YORK 8 MART ÖZEL ETKİNLİĞİ

• MART 08 SALI
  • Oditoryum
Gina Gibney, yeniden sahnelenmiş ve yaratılmış danslardan oluşan Duet isimli gösterisiyle geçmişinde yarattığı sanatsal çalışmalar üzerindeki düşüncelerini paylaşıyor. Son 25 seneye yayılan bu hareket sohbetleri 1992’deki Landings adlı dansıyla başlayıp günümüzde hala yapılmakta olan işlerini içeriyor. Gibney Dance son 15 senedir şiddet görmüş kadınlarla çalışmaktadır ve dansçıları sığınaklarda, senede 500’den fazla atölye çalışması sunmaktadır.

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KOÇ-KAM) Gibney Dance projesi “Move Against Violence” işbirliğinde düzenlenen gösteri 8 Mart’ta SGKM sahnesinde bizlerle olacak.

*Gösteri öncesi, konsept ve yönetimi İlkay Türkoğlu’na ait “Karo Kadın” adlı performans gerçekleşecektir.

•  DAVETİYELİ

Biletli ve davetiyeli etkinlikler sadece Üniversite mensuplarına açıktır.