SGKM: Boğaziçi Caz Korosu

3 Kasım – Perşembe

SAAT: 20.00

Sevgi Gönül Oditoryumu

Boğaziçi Gençlik Korosu olarak geçtiğimiz Ağustos ayında Macaristan’da düzenlenen, dünyanın en prestijli koro festivallerinden 14. Cantemus Uluslararası Koro Festivaline davet edildik. Festival kapsamındaki verdiğimiz tüm konserler, katıldığımız atölyeler ve konukseverliğimizle Türkiye’yi başarıyla temsil ettik!

Festivalden hemen önce 14 Ağustos’ta Sırbistan’ın Novi Sad kentinde, 15 Ağustos’ta ise Macaristan’ın Budapeşte kentinde çok özel mekanlarda sahne alarak koromuzun ilk Avrupa Turnesini gerçekleştirdik.

2013’ten bu yana Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu ile her yıl yer aldığımız geleneksel Koç Üniversitesi konserlerimize pandemi sebebiyle ara vermiştik. Avrupa Turnemiz sonrası İstanbul’daki ilk konserimizde yine sizlerle birlikteyiz! 3 Kasım Perşembe akşamı 20.30’da Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezinde buluşalım!