Elif Çağlar

Kasım 2, 2020

• 16 KASIM PAZARTESİ 2020
Elif Çağlar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünde, caz kompozisyonu eğitimi aldı. New York, Queens College bünyesindeki “The Aaron Copland School of Music”ten ödülle mezun olan ilk Türk oldu. “M-U-S-I-C” isimli albümü, Türkiye müzik tarihinde bir kadın caz vokalistinin tüm söz, müzik ve aranjmanlarını yazdığı, ilk İngilizce albümdür. Dünyaca ünlü caz müzisyenleri Aaron Parks, Harish Raghavan ve Eric Harland’ın da yer aldıkları albümü “Misfit”, Mayıs 2015’te çıktı. Eylül 2020’de ilk solo vokal şarkısı “You Ask My Name” NU-DC records etiketiyle sevenleriyle buluştu.

Koç Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi iş birliğiyle FOW. Connect tarafından düzenlenen; sanatın, dijitalin ve yeteneğin buluşacağı Future Skills Fest kapsamında, SGKM’nin katkılarıyla caz müzisyeni ve besteci Elif Çağlar, sesini enstrüman olarak kullanıp sözler olmadan vokal katmanları ile spontane bir şekilde canlı yayında müzik tasarlayacak, festivalin resmi olarak açılışını gerçekleştirecek!