Vokal Akademi

Başak Doğan tarafından, vokal müzik için kolektif bir platform olarak kurulan Vokal Akademi, Türkiye’de kültür ve sanatı erişilebilir kılmak; kişilere artistik ifade için güvenli bir alan sunmak; sektöre dinleyici, eleştirmen, teknik eleman ve sanatçı yetiştirmek üzere kurulmuş bir çatı sanat platformu. Vokal Akademi çatısı altında bundan üç yıl önce kurulan Vokal Akademi Pop & Caz Korosu, yaklaşık altmış kişiden oluşan kadrosuyla tanıdık melodileri, koral yani çok sesli düzenlemeleriyle dinleyicisine sunuyor. Jamiroquai’dan Coldplay’e, Latin tınılarından, sıradışı caz melodilerine kadar pek çok sanatçı ve türün buluştuğu bir repertuara sahip olan koro, 13 Mart Çarşamba akşamı Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde, öğrencilere özel bir konser sunacak.