17. KOÇ ÜNİVERSİTESİ DANS FESTİVALİ

• MAYIS 10-11
  • Oditoryum
10-11 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek “Geleneksel Koç Üniversitesi Dans Festivali” yine çeşitli dans türlerini ve üniversiteleri bir araya getiriyor. Bu sene 17.’si düzenlenecek olan festivalimizin teması kapsamında sizleri “Time Travel” ile farklı çağlara yolculuğa çıkarıyoruz. Bu maceramızda siz de yer almak isterseniz saat 20.00’da SGKM’de zaman makinemize bekliyoruz! Koç Üniversitesi 17. Dans Festivali’nde Dans Kulübü öğrencilerinin yanı sıra ülkenin önde gelen üniversitelerinin dans toplulukları ve profesyonel dans hocalarının da yer alacağı dans gösterileri yapılacak. KUDANS, 6 farklı dans türünde performans sergileyecek.