YAVUZ AKYAZICI PROJECT – TÜRKÇE CAZ STANDARTLARI

• EKİM 25 SALI
  • Öğrenci Merkezi -1 Teras
Yavuz Akyazıcı, dünyaca ünlü 55 Bar, Birdland, Bottom Line gibi caz kulüplerinde konserler verdi. Kendi bestelerinden oluşan albümleri basıldı. Sanatçı Türkiye’ye döndükten sonra beste çalışmalarının yanı sıra Teoman, Göksel, Duman, Şebnem Ferah gibi popüler sanatçıların ünlü parçalarını Amerikan Caz Standartları formunda yorumladı. Senden Daha Güzel, Depresyondayım, Bu Aşk Sana Fazla gibi şarkıların yer aldığı “Turkish Jazz Standards” projesinde gitarda Yavuz Akyazıcı, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Riccardo Marenghi ve vokalde güçlü sesi ile Kenan Vural sahne alıyor.

Sadece Koç Üniversitesi mensuplarına açıktır.

•  ÜCRETSİZ

Ücretsiz, Davetiyeli. Davetiyeler için: eventbrite.com / Sınırlı sayıdaki davetiyeler, etkinlikten 2 gün önce siteden temin edilebilir.