123! (THE BAND)

• NİSAN 18 SALI
  • Öğrenci Merkezi veya SOS Avlu
Caz aromalı elektronik-indie müzik topluluğu 123, diğer bir deyişle “bir, iki, üç”, uzun yıllardır birlikte çalışan ve 2009 yılında yayınladıkları “Aksel” albümlerinden günümüze beş albüm yayınlamış genç ve başarılı bir grup. Yaptıkları müziği ‘hüzünlü, sakin, melodik ve huzurlu’ olarak nitelendiren grup, başarılı performansları ile birçok önemli caz müzik etkinliğinde dinleyicisiyle buluşuyor. Berke Can Özcan (davul, perküsyon) , Dilara Sakpınar (vokal, synth) , Burak Irmak (klavyeler) ve Feryin Kaya’dan (bas) oluşan dörtlü SalıCaz! kapsamında Koç Üniversitesi ile buluşuyor.