13. AKBANK KISA FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLÜ FİLMLERİ

• NİSAN 26 ÇARŞAMBA
  • Öğrenci Merkezi B328
27 Mart – 12 Mayıs tarihleri arasında Edirne’den Van’a, Zonguldak’tan Mersin’e 21 ilde toplam 42 üniversitede gençlerle buluşacak olan, Türkiye’de kısa film alanında platform oluşturma hedefiyle yola çıkan ve 13 yıldır alanında öncü etkinliklerden biri haline gelen Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, şimdi Koç Üniversitesi’nde. “Ödüllü Filmler Üniversitelerde” etkinliği kapsamında 13. Akbank Kısa Film Festivali’ne 52 ülkeden başvuran 1.055 film arasından “Ulusal Kategori En İyi Kısa Film Ödülü”nü ve “Uluslararasi Kategori En İyi Kısa Film Ödülü” kazanan filmlerin yanı sıra mansiyon ödülünü kazanan filmler de ücretsiz olarakizlenebilecek.