“ŞARKILAR” – FAZIL SAY & SERENAD BAĞCAN

• EKİM 05 ÇARŞAMBA
  • SGKM
2013 yılında ünlü şairlerin şiirlerini, Serenad Bağcan’ın güçlü yorumuyla buluşturduğu “İlk Şarkılar” albümünden sonra, Fazıl Say geçtiğimiz yıl Mart ayında piyasaya çıkan “Yeni Şarkılar” albümünden eserler ile SGKM’de sahne alıyor. Konser programında Yeni Şarkılar albümünden Serenad Bağcan tarafından seslendirilecek eserlerin yanı sıra İlk Şarkılar albümünden eserler ve Fazıl Say’ın kendi solo piyano eserleri de yer alacak. Nazım Hikmet’ten Ömer Hayyam’a, Edip Cansever’den Turgut Uyar’a, Can Yücel, Orhan Veli, Cemal Süreya, Metin Altıok gibi Türk edebiyatının en önemli şairleri, Fazıl Say’ın eşsiz besteleri ve Serenad Bağcan’ın etkileyici yorumu ile sizlerle buluşacak.

Koç Üniversitesi dışından katılım ücretlidir. Biletler etkinlikten iki gün önce satışa çıkacaktır. Detaylar www.tixbox.com.tr sitesi üzerinden duyurulacaktır”

•  DAVETİYELİ

Biletli ve davetiyeli etkinlikler sadece Üniversite mensuplarına açıktır.