BOĞAZİÇİ GENÇLİK KOROSU

• 11 Aralık Çarşamba
  • SGKM Oditoryumu
Boğaziçi Gençlik Korosu, ülkemizde koro müziği sayesinde çok sesliliğin bir ortak değer haline gelmesi adına şef Masis Aram Gözbek tarafından pek çok uluslararası ödülün sahibi Boğaziçi Caz Korosu bünyesinde kuruldu. 15-20 yaş arası gençlerden oluşan 45 kişilik dinamik bir kadroya sahip olan Boğaziçi Gençlik Korosu, gerek beğenilen performansları gerekse başlattığı sosyal sorumluluk projeleriyle büyük başarıların bu ülke gençleriyle hayata geçeceğinin en canlı örneğini sergiliyor. Yoğun konser takvimi ve yurt içi festivallerin yanı sıra, yurt dışı festival ve yarışmalarda Türkiye’yi gururla temsil etmeye hazırlanan koronun bu çok özel performansını sakın kaçırmayın!

Ücretsiz / Davetiyeli

Davetiyeler için: eventbrite.com

ÜCRETSİZ

DAVETİYELİ

Ücretsiz, Davetiyeli. Davetiyeler için: eventbrite.com / Sınırlı sayıdaki davetiyeler, etkinlikten 2 gün önce siteden temin edilebilir.

Biletli ve davetiyeli etkinlikler sadece Üniversite mensuplarına açıktır.