KOÇ ÜNİVERSİTESİ 25. YIL KONSERİ GÜHER & SÜHER PEKİNEL KLASİK MÜZİK KONSERİ

• 26 EYLÜL ÇARŞAMBA
  • SGKM Oditoryum

Müzik kariyerleri boyunca başta Berlin Filarmoni, Viyana Filarmoni, New York Filarmoni, ve Amsterdam Concertgebouw olmak üzere dünyanın önde gelen orkestralarıyla aynı sahneyi paylaşan Güher-Süher Pekinel, sayısız başarıya imza atarak ülkemizi müzikal anlamda dünya bazında sınırlar ötesi bir noktaya taşımaya devam ediyorlar. Ekim ayında dünyaca ünlü Arthaus Musik etiketiyle dünya lansmanı ile raflarda yerini alacak , 7 CD,4 DVD, 2 Blu-Ray ve 108 sayfalık bir kitaptan oluşan özel seçkileri“Treasures” Box klasik müziğin genç temsilcilerinin yanı sıra dinleyicilerine de bir başyapıt armağan eden Pekinel’ler müzik kariyerlerinin başlıca eserlerinin ve önemli konser kayıtlarının bir arşiv niteliğinde, türünün tek örneği olarak  genç kuşaklar tarafından da keşfedilmesine katkıda bulunuyorlar.

Koç Üniversitesinin 25. Yılını kutladığı bu sene Pekineller, dünyanın önde gelen pek çok operasını yöneten İngiliz orkestra şefi Howard Griffiths yönetiminde ve müzisyen Murat Berk’in önderliğinde  Türkiye prömiyerini bu konser çerçevesinde  yapacak ve bu konser için özel olarak biraraya gelmiş değerli müzisyenlerden oluşan İstanbul New Chamber Orchestra eşliğinde , W.A. Mozart “Concerto for Two pianos and Orchestra, K.365” ile seyirciyle 26 Eylül’de bu özel konserde buluşacaklar.

ÜCRETSİZ

DAVETİYELİ

Biletli ve davetiyeli etkinlikler sadece Üniversite mensuplarına açıktır.