ŞUBAT27ÇARŞAMBA
27 ŞUBATÇARŞAMBA

ESARETİN BEDELİ / SADRİ ALIŞIK TİYATROSU

Stephen King’in ölümsüz eseri, sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmi, “Esaretin Bedeli” (The Shawshank Redemption) Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından Türkiye’de ilk kez sahneleniyor.

"Umut iyi bir şeydir ve iyi şeyler asla ölmez…
Korku sizi tutsak eder, umut ise özgür bırakır!

Andy Dufresne masum olduğunu iddia etmesine rağmen, karısını ve sevgilisini öldürmesi suçuyla iki kez müebbet hapse çarptırılır ve Shawshank hapishanesine gönderilir.  Uzun yıllarını Shawshank’te geçirmiş hapishaneye her şeyi sokabilen eski bir mahkûm olan Red ile aralarında güçlü bir dostluk kurulur. Red, Andy’nin hapishane şartlarına çabuk pes edeceğini düşünse de, Andy Shawshank deki her türlü acıya karşı hayata bağlı ve her zaman umutludur. Red umutsuzluğa inanırken, Andy umuda inanıyordur.  Bu durumuyla etrafındaki mahkûmları da etkileyen Andy, onları parmaklıklar arkasında bile özgür bir yaşam olabileceğine inandırır. Andy Dufresne sabrın, bilginin, zekânın ve umudun tüm zorlukların üstesinden gelinebileceğinin kanıtıdır belki de…"

Ücretli, 20 TL /tixbox.com.tr