ARALIK20PERŞEMBE
20 ARALIKPERŞEMBE

DERİN DİNLEME DENEYİMLERİ: SES BANYOSU

• SGKM Oditoryum Sahne İçi

20 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ GERÇEKLEŞMESİ PLANLANAN DERİN DİNLEME DENEYİMLERİ- SES BANYOSU  ETKİNLİĞİ, TEKNİK NEDENLERDEN ÖTÜRÜ İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR. YENİ ETKİNLİK TARİHİ NETLEŞTİĞİNDE DUYURUSU YAPILACAKTIR.

ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

SGKM

Cenk Güçbilmez

1 saat

Derin Dinleme Deneyimleri  / Yansımalar kapsamında gerçekleşecek ikinci etkinlikte, beynin alfa halindeki dalga boyunu oluşturmayı sağlayan Tibet Tasları, Kristal Kaseler, Gong ve davul gibi enstrümanlar aracılığıyla bir ses yolculuğuna çıkılıyor.

Ses Banyosu katılımcılara, Derin Dinleme yoluyla sesin beden-zihin üzerindeki rahatlatıcı, gevşetici ve canlandırıcı etkisini deneyimleme olanağı sunuyor.