Nisan 2018

BAŞKA SİNEMA: MUDBOUND / SAVAŞTAN SONRA

• MAVA TV Stüdyosu
  • 18:00 to 20:30

Yılın en çok ödüllendirilen filmlerinden, 4 dalda Oscar adayı “Savaştan Sonra” (“Mudbound”) izleyiciyi II. Dünya Savaşı’nın hemen sonrasına, Mississippi’de çamurun esir aldığı bir çiftliğe götürüyor.

NİSAN
16 NİSAN-27 NİSAN

Bu yıl 17.si düzenlenecek olan Sevgi Gönül Tiyatro günleri, Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü oyuncuları tarafından 16 Nisan Pazartesi prömiyerini yapacak olan Tersine Dünya ile açılışını yapıyor. İki hafta boyunca sekiz farklı oyunun gösteriminin yapılacağı festivalde hem profesyonel oyunların hem de çeşitli üniversitelerin oyunları sergilenecek.

NİSAN17SALI
17 NİSANSALI

BAŞKA SİNEMA: PRENSES MONONOKE

• MAVA TV Stüdyosu
  • 18:00 to 20:30

Prens Aşitaka, köyüne saldıran şeytanlaşmış domuz tanrıyı öldürürken şeytanın koluna bıraktığı izi ölene kadar taşıyacaktır. Aşitaka bu lanetin geldiği yeri öğrenmek için köyünden uzaklaşır. Gittiği yerlerde Demir Şehri adında demir madenini işleyip ölümcül silahlar yapan ve bu silahları ormanın hayvanlarıyla savaşmakta kullanan Leydi Eboşi ile karşılaşır.

NİSAN17SALI
17 NİSANSALI

SALI CAZ: ŞİRİN SOYSAL JAZZ BAND

• Öğrenci Merkezi veya SOS Avlu - Kesinleşen mekân bilgisi duyurulacaktır.
  • 12:30 to 13:30

1980 Viyana doğumlu Şirin Soysal, çocukluğunu birçok Avrupa şehrinde geçirdikten sonra, Dublin Trinity College'in tiyatro bölümünden mezun oldu. Dublin’de ayrıca sinema üzerine yüksek lisansını tamamladı. Mustafa Yurdakul, Tamara Nizhnikova ve Randy Esen gibi değerli hocalarla sesini eğitti.

NİSAN24SALI
24 NİSANSALI

SALI CAZ: BİLAL KARAMAN’S MANOUCHE A LA TURCA

• Öğrenci Merkezi veya SOS Avlu. Kesinleşen mekân bilgisi duyurulacaktır
  • 12:30 to 13:30

Bilal Karaman, gitar çalmaya 11 yaşında başladı. Dünyanın önde gelen gitaristleriyle çalışma fırsatı buldu. Türkiye'de ve yurt dışında önemli müzisyenlerle birçok performans sergiledi, yirmiden fazla ülkede sahne aldı. 2009'da Nardis Caz Gitar yarışmasında birincilik kazandı. İlk solo albümü “Bahane" 2011'de yayımlandı. 19.

NİSAN24SALI
24 NİSANSALI

Koç Üniversitesi Türk Sanat Müziği Kulübü güz ve bahar dönemi konserlerinde Klasik Türk Müziğinin herkesçe keyifle terennüm edilen eserlerini icra ediyor. 24 Nisan Salı gerçekleşecek konserde üniversitemizin 25.

NİSAN25ÇARŞAMBA
25 NİSANÇARŞAMBA

25 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek Türk Halk Müziği Kulübü Bahar Konseri’nde her dönem olduğu gibi türkülerle Türk halkının duyguları, sevinçleri, hüzünleri, hasretlikleri anlatılacaktır. Bizi biz yapan değerlere daha yakından tanık olarak bir daha hatırlayıp kendi sesinizi dinleyeceğiniz bu konsere katılımınızdan mutluluk duyacağız.

Saat duyurusu yapılacak

NİSAN/MAYIS
30 NİSAN-02 MAYIS

MÜZİKAL GÖSTERİSİ

Gücün karanlık doğası herkesi ele geçirir mi? KU Müzikal yepyeni bir gösteriyle karşınızda! Mistik bir yaklaşımla insanlık tarihini yeniden yaratırken, geçmiş ile günümüz bağlantısında güç kavramını ele alıyor. İnsanların her zaman takip edecek bir güç bulmasını eleştiren oyunun içinde insan doğası, aşk, ego ve kibir, fantastik bir bakış açısıyla işleniyor.