Eylül 2018
23 KASIMPERŞEMBE

HAYVAN ÇİFTLİĞİ - ALTIDAN SONRA TİYATRO & D22 CO-PRODUCTION

• SGKM

“Bütün hayvanlar eşittir, ama bazı hayvanlar diğerlerine göre daha eşittir.”

Ürettiklerini çalan, onlara işkence eden, yetmezmiş gibi öldüren insanoğluna başkaldıran çiftlik hayvanları, haklarına sahip çıkmaya karar verir. Ama kendilerini bu yeni düzenin yöneticisi seçen domuzların, en çok da “Siz her şeyin en iyisini bilirsiniz” diyen koyunlardan destek alarak; önce sütleri içmeye, sonra yasaklar koymaya ve başlangıçta hep birlikte belirledikleri ilkeleri tek tek çiğnemeye başlayacakları hiç hesapta yoktur. Orwell'ın sayısız kez sahneye ve sinemaya uyarlanan bu ölümsüz romanı, yeniden seyircisiyle buluşuyor...

Ücret: 6TL