DÜNYA PANTOMİM GÜNÜ / İÜ DEVLET KONSERVATUARI PANTOMİM SANAT DALI 10. YIL GÖSTERİSİ

• MART 22 SALI
  • SGKM
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Pantomim Sanat Dalı öğrenci ve mezunlarının hazırladıkları pantomim oyunlarıyla birlikte bu sanatın büyülü dünyasına keyifli bir yolculuğa davetlisiniz…

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın bünyesinde öğretim görevlisi ve pantomim sanatçısı Vecihi Ofluoğlu tarafından Türkiye’de ilk kez 2006 yılında kurulan bölüm, 10. Yılında,  efsanevi Fransız pantomim sanatçısı Marcel Marceau’nun doğumuna denk gelen 22 Mart Dünya Pantomim Günü için hazırladığı özel bir repertuar ile seyircilerle buluşuyor.

•  DAVETİYELİ

Biletli ve davetiyeli etkinlikler sadece Üniversite mensuplarına açıktır.