ŞUBAT20ÇARŞAMBA
20 ŞUBATÇARŞAMBA

DERİN DİNLEME DENEYİMLERİ: SES BANYOSU – CENK GÜÇBİLMEZ

• SGKM Sahne İçi

“Derin Dinleme Deneyimleri” kapsamında gerçekleşecek ikinci etkinlikte, beynin alfa halindeki dalga boyunu oluşturmayı sağlayan Tibet taşları, kristal kaseler, gong ve davul gibi enstrümanlar aracılığıyla bir ses yolculuğuna çıkılıyor. Cenk Güçbilmez ile Ses Banyosu, katılımcılara derin dinleme yoluyla sesin beden-zihin üzerindeki rahatlatıcı, gevşetici ve canlandırıcı  etkisini deneyimleme olanağını sunuyor.