ŞUBAT12SALI
12 ŞUBATSALI

ÇIKIŞA GEL (SQUARE GO) / DOT TİYATRO

• MAVA TV STÜDYO

Rekabet ve mücadele dolu bir okul, kaçıp gitmiş bir baba, ondan miras kalan Amerikan güreşi kasetleri ve her yere yayılan dev bir erkeklik gölgesi. Kuralları önceden belirlenmiş bu erkekler dünyasında kendi hayatlarının kahramanı olmaya çalışan Max ve en yakın arkadaşı Stevie. Baş başa hayal kurarlarken dünyayı yerinden oynatıyorlar ama okulun en azılı kabadayısı bizimkine “Çıkışa gel!” dediğinde her şey tepetaklak oluyor.

Yazan: KIERAN HURLEY & GARY MCNAIR
Yöneten: MERT ÖNER