ŞUBAT19SALI
19 ŞUBATSALI

BAŞKA SİNEMA: SOĞUK SAVAŞ (COLD WAR)

• MAVA TV STÜDYO

“Ida” ile En İyi Yabancı Film Oscar Ödülü kazanan Pawel Pawlikowski’nin Cannes Film Festivali’nden En İyi Yönetmen Ödülü ile ayrılan filmi Soğuk Savaş’ta, Zula ve Wiktor savaştan harabe halinde çıkan Polonya’da karşılaşır. Farklı geçmişlere ve karakterlere sahip olan kahramanlarımız birbiriyle asla anlaşamayacak tiplerdir, ama kader yollarını ayrılmayacak şekilde birbirine bağlamıştır. 50’li yılların Polonya, Berlin, Yugoslavya ve Paris’inin soğuk savaş atmosferini kendine fon edinen Soğuk Savaş; politik görüş, kişilik özellikleri ve kaderin cilveleriyle savrulan bir çiftin, imkânsız zamanlarda geçen imkânsız aşk hikâyesi.

Yönetmen: Pawel Pawlikowski

2018 | Dram - Romantik | 88' | Lehçe, Fransızca, Almanca, Hırvatça, İtalyanca, Rusça; Türkçe altyazılı

18:00 VE 20:30

Ücretli,6 TL/tixbox.com.tr