Ağustos 2018

BAŞKA SİNEMA: BEN, TONYA

• MAVA TV Stüdyosu
  • 18:00 to 20:30

En İyi Film dahil 3 dalda Altın Küre’ye aday gösterilen ve Margot Robbie’nin yıldızlaşan performansıyla yılın merakla beklenen filmlerinden “Ben, Tonya / I, Tonya”, tüm dünyayı şoke eden gerçek bir hikâyeden uyarlama. Varoşlardan çıkıp gelen, pek çok önyargıya rağmen Amerika Şampiyonu olan Tonya Harding, kendi jenerasyonunun en yetenekli buz patencilerindendir. Üçlü Axel hareketini yapabilen tek Amerikalı kadın sporcu olmasına karşın, skandallar ve aykırı tavırları nedeniyle Amerikan halkı ve medyasıyla yıldızı bir türlü barışmaz. Tüm engellere karşın hırsla Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan Tonya’nın hayatı, rakibi Nancy Kerrigan’a yapılan bir saldırıya adının karışmasıyla alt üst olur. “BEN, TONYA”, Whiplash’deki J.K. Simmons’ı anımsatan performansıyla Allisson Janney’i de Oscar ödülünün favorilerinden biri haline getirdi.

2017 | Biyografi- Komedi- Spor | 120' | İngilizce; Türkçe altyazılı | 16 Şubat 2018

Ücretli, 6 TL / tixbox.com.tr